Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyr

Längtan till havet min gistna eka vid strandkanten

Fyren mot öppet hav

och navigeringen mot solnedgång i vila




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-15 21:30



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Målande...
2016-08-23

  Anya VIP
Jaa den där navigeringen mot solnedgång i vila känner jag igen. fint ordat!
2016-08-16

  aol
Så fint på så få rader,
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP