Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlösa

 

 

Det lider mot höst

livets klocka tickar på

tidlösan blommar

 




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-16 18:51



Bookmark and Share


  J-M
Mycket fin haiku tycker jag. Fina bilder. Kontemplativ, tycker om den.
2016-08-29

    ej medlem längre
Oh så fin och djup! ;)
2016-08-25

    ej medlem längre
-ja, Hösten
nya tag!
ny ande
med dräkt +
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo