Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor som lyckas med allt


Det finns människor som lyckas med allt. Och många av oss som inte tillhör den gruppen är avundsjuka. Vad är det som gör att de lyckas? Har de tur? Är de skickliga? Envisa, jobbar hårt och aldrig ger upp? Vad är hemligheten?

Men, men, jag är inte avundsjuk. Det finns, trots allt en sak som människor som lyckas med allt inte har lyckats med - bevisa att de är lyckligare än jag.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-16 22:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du behöver inte tröstas men till den som behöver kan sägas att de som tycks lyckas med allt sällan är särskilt lyckliga. Tror man får skilja på verbet "att lyckas" och adjektivet "lycklig". Jag vill göra det iaf.
2016-08-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den här texten är lyckad,främst de sista raderna bär en stark prägel av igenkänningsfaktor.
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP