Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Kommer inte in under bron
båten för hög.
Där uppe promenerar man
i vita kläder bakom sirliga räcken
lägger händerna på varandras axlar
ser varandra i ögonen
som för att säga saker.
Gång på gång stöter jag emot
vill ut till havet
som ropar på mig.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-17 15:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan det kännas som om man halkar omkring på det slippriga regalskeppet Fasa fast man har hela havet att segla på.
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist