Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolväska

Värdet
som kan läsas
i ansiktet

barnet
utan slant på
kreditkortet

hoppet
som ses stråla
i ögonen

kängurun
det befriade
kroppsspråket

värdet
i att bära
som skolväska

väskan 
hon fått låna
av storsyster





Fri vers av Petter Wingren
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-18 06:44



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Finstämt
2016-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En berättelse, som säger mycket i få ord, om förnöjsamhet och glädje.
2016-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som berör!
Barnet känner glädje över en lånad skolväska, många hade gråtit över att inte ha en egen.
2016-08-18

    ej medlem längre
En fin liten berättelse om ett barns glädje över en lånad skolväska.
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren