Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är hyggligt vanligt att låna, påstå och att stjäla. Annars går det ju att ange källan en inspirerats av också. I detta fall har texten inspirerats av en film med Robin Williams i huvudrollen, en bok av författaren I. Asimov.


Parafras på ett känt uttryck





En är som glad över
att kunna stå till som tjänst.



(På engelska
'One is glad to be at service'
sagt av en robot)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2016-08-18 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP