Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    En {1} haiku. 19/8 är [formellt] en (1) datering. /////

 ///// [pynt] förekommer.

 

En faster bodde kvar i Tranås    

men flyttade sen till Borås […]

hon ältade deg men degen blev seg 

och gluten = gn (bagno) [u/ /U] etc.

 

Hm… inte (ac/ /!) blev det en [1] haiku / – Lime (@/ /#) förekommer. 

Hur var det (nu) man wrote <101/ /101> en [1] haiku – egentligen… också <å/ /e> en {1} fråga.

POETER (se) manualenwow. BUNDEN VERS och (8x) HAIKUokay.  

5-7-5 stavelser (~) i… tre <3/ /#> rader och [8x] kan innehålla 1 (en) vändning = vgokay, Eventuellt även 1 (en) årstid.

FÖRFATTAREN ÄR 

TRÖTT idag. Det är [< >] fredag

SOMMAREN pågår

_______________

Inte mycket <29/ /29> till [^] vändning.

Okaytermen färgschema = fa [¯] foerekommer.

_________________

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 




Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-08-19 18:04



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Även en [1] halvkväden poet produkt är {formellt} en (1) inte oäven essay. Man försöker – således. Essä <37/ /\\> foerekommer. SE ÄVEN: ffooeerreekkoommmmeerr.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
______________________
______________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
______________________
PYNT FFÖÖRREEKKOOMMMMEERR.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
____________________________
                          #
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
____________________________
____________________________
                       (·.·.·)
____________________________


2016-08-20

  Nanna X
Det där var väl snarare en halvkväden limerick.
2016-08-19

  farbror zwed
    18:04 – okay. Info förekommer. Wow… okay ånyo. Ånyo: okay.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
___________________________
___________________________
–––––––––––––––––––––––––––
—————————————————
--------------------------------------
___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
___________________________




2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed