Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bojkotta Bok och Biblioteksmässan i Göteborg!!!


Alla är vi barbarer - en brandfackla!!!

 

 

Fredrik Reinfeldt sa när han var vid makten.
"- Det ursvenska/svenska är rena barbariet.
- Sverige tillhör invandrarna och inte svenskarna."


Som Mona Sahlin hon sa också att.
"- All kultur har kommit utifrån, vad har vi "midsommar och små grodorna" bara töntigt."

 

Jag är son av svensk arbetarrörelse

lärde mig att 

arbetarrörelsen är en del

av svensk kultur och med svenska

traditioner.

 

Lärde mig av mina arbetande förfäder

att hylla arbetarmonumentet med Hjalmar Branting 

vid Norra batteriet

den första maj!

 

Att aldrig glömma de som dog

vid demonstrationen i Ådalen 1941

och att sjunga med i Joe Hills sånger.

 

Min farfar var rallare, 

jag är stolt över honom.

 

Min morfar var lastbilschaufför, 

jag är stolt över honom.

 

Samtidigt fick jag lära mig

att hylla och älska mitt Sverige,

mitt fosterland.

 

Att stå upp för demokrati 

stå upp för yttrandefrihet

även om jag inte håller med

alla de som använder den.

 

Varför är jag då idag

som sätter mitt land först

och det som Sverige står för.

 

Att jag är en nazist!!!

 

Att jag inte har någon kultur!!!

 

Att mina ursvenska rötter

inte har någon betydelse!!!

 

Alla har vi en gång kommit

till våra länder som invandrare.

vi till Sverige.

 

Sen säger en statsminister Reinfeldt 

att svensk arbetarrörelse 

och de som kämpade med

i sitt anletes svett,

är barberi!!!

 

Jag, en son

av svensk arbetarrörelse,

är en barbar!!!

 

Arbetarna i Ådalen 1931,

var alla barbarer!!!

 

!!!

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-19 23:21



Bookmark and Share


  aol
Förbaskat bra skrivet, där ser man Mona Fredrik arbetarhatare svikare båda två ,.
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP