Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd i gryning

Träden 
står tysta
gryningens timma

väckta
och kyssta
badar i dimma

drömmer
en sista
dröm om att simma

ut från 
det trista
i ljusets strimma

dagen 
ska brista
glittra och glimma





























Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-20 08:43



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Bra till både form och innehåll.
2016-08-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Snyggt rimmat och diktat om träden, de tysta.
2016-08-20

    ej medlem längre
En vacker text om träd som jag tycker om även om jag protesterar lite mot det där "ut fån det trista". Tror inte att träd nånsin har det tråkigt. Stämningsfullt är det och rimmen sitter ju som de ska. Snyggt att alla stroferna rimmar!
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren