Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett plus ett

Ett plus ett
är två

det är lätt
matematik

räkna rätt
kan va svårt
ändå

med hjärtat
hårt
med bortvänd
kind

i hämnd
och blind
taktik

i rädslan
att försvinna

att vinna
till varje
pris

just då 
är sällan
någon vis

förmågan
att besinna 

att ont plus ont
är dubbelt
ont

förmågan
att förstå

är sällsynt
och unik

så lätt
matematik

att ett plus ett
är två




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-20 08:53



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänk i fin förpackning! Tyvärr har många svårt med matematiken.
2016-08-20

    ej medlem längre
En underbar text som innehåller så mycket visdom. Tror de flesta kan ta åt sig av dina ord. Det är svårt att tänka klart och att vara förstående om man blir upprörd men man bör ha som mål att ändå försöka.
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren