Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden ...

 

 

så intimt

snubblar vi på varandras mening

sensuella beröringen

doftar äkta sanningen

svaret gömmer sig diskret

i lockande arket

medan lakan viskar sin starka längtan

otålig själ

darrar i ovisshet

varmt givande är stunden ...

... en del av dig

stannar kvar på kudden

och en del av mig

följer efter vinden




Fri vers av Rise Little One
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-20 12:57



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Förenligt vackert i nattens scen...livets harmoni,detaljer ger längtan sin väntan i verklighet!

Fint!
2016-08-27

    Dan Myrbeck
Finstämt vackert..
2016-08-22

    ej medlem längre
Vackra ordflätor som doftar kärlek.
2016-08-21

  Fem hjärtan VIP
Vacker dikt fylld med känslor!
2016-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens väntan i vacker känslofylld dikt.
2016-08-20

  Quasimodo
En hudnära stund med dofter och smaker till längtan och en väntan på verklig förening!
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One