Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/shame, whats your name...?


P O R R . E T E R . se

























prostitution



finns sedan urminnes tider;





porr likaså,











det är därför så skönt


att få vila från



genitalia,











här på poeter.se









där fokus tycks ligga



på medmänniskan,






inte underlivet.




Övriga genrer (Essä/Recension) av KYREUS of Sweden
Läst 778 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-20 18:07



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Jag måste ändå hålla med här läggs de fokus på de mer betydelsefulla o finns många medmänniskor :)
2023-10-01

  Anya VIP
Håller med! Finns många fina människor här på poeter som fokuserar på människan.
2016-08-23

  Ingrid Trolle
Så sant! Det gäller att
välja sina vänner.
2016-08-22

  Yrre VIP
Ellerhur!! nuförtiden så matar jag hellre duvor än att ta på raffset :D
2016-08-22

    ej medlem längre
just.så
2016-08-21

  Federico Romano VIP
Under livet så inser man underlivets regler är det vinnande conceptet annars är mänskligheten all
2016-08-21

  Respons VIP
Det kan jag hålla med dig om!
2016-08-21

    ej medlem längre
Själens sensualism är starkare än kroppens.
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden