Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Populärpopulismen

Hur är logiken
i partipolitiken?
Om SD nästan makten når
gör vi deras politik till vår
Tiggarna är inte längre snälla
Vi gör dem kriminella
En öppen hand och en bedjande blick
är lika illa som ett rån, en stöld eller ett knivstick




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Respons VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-21 09:22



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Bra känga i kängan & sprakande eld i facklan! Ja, det är ett märkligt fenomen att partiernas fiskespön blir mer & mer lika varandras. Och att kriminalisera... jag finner inga ord...
2016-08-22

  KYREUS of Sweden
Vass insikt om utsikter
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP