Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sådan där kort text igen, som mellan sömn och vaka. Inspirerad av något jag läst av en poet här inne så nyss.


Nästan ingenting om ansvar





Själv skyller jag livet
då jag inte vill ta ansvaret

låta det komma till vila
på ett par axlar som mina




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-21 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP