Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsutflykten

Åter från skogsutflykten
hittade ingen svamp
men mötte två gamla vänner
fikat var gott och solen varm
lyckliga söndagseftermiddag.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-22 08:41



Bookmark and Share


  Zandor
trevligt...
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP