Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turist

Jag blev tillsagd
att inte föra talan mot pojken
för en stulen klocka
en zebra och en
gul antilop på villovägar

dessutom borde jag
glömma elefanten

kärlek och skuld
skuld och kärlek

du minns det så, också jag

men zebran var ju bara

Turist i vårt land




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-22 16:53



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Denna dikt ger en mera global bild...
Livet är rikt
Rikt på liv,annorlunda liv!
klockan rund som jordklotet och det tickar på..Världsaltet och världsarvet!

Vad äger vi människor!?
Vems liv!?
2016-08-22

    ej medlem längre
En fantasirik och inspirerande text med surrealistiska inslag som jag gillar mycket! Bilden gör sig också mycket bra till orden!
2016-08-22

  Nanna X
Fascinerande text. Är även mänskliga turister lovligt byte? undrar man.
2016-08-22

  Mats Edin VIP
Skön text
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP