Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se upp



Pladask
föll platt på mage
rakt ner föll jag
pladask
framför dig.

Sänk din blick
se mig sprattla
pladask
för kärleken
jag föll.

Se mig sprattla
sänk din blick
så du inte snavar
faller
pladask.











Fri vers av liza
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-05-11 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liza