Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är ett rövslickeri


Sen du kom till stan.


Sommarregnets friska väta ligger kvar i min näsa.
Du luktar så gott.

Citrongula midsommarklänningar hänger kvar på näthinnan och det brunbrända benets ljusa fjun likaså.

Morgonkaffets mörka must omfamnar oss där vi sitter på uteplatsen. Våra morgonrockar är halvöppna och rutiga.

Rusig och rosig smeker du mig över kinden. Beröringen gör mig varm där jag sitter i solen.
Du gör mig vackrare.

När fågeln kvittrar om morgonen hör vi sången. Vår sömn är en melodi och du håller mig om livet som i en dans.



Mina djupblå ögon blickar nu tillbaka mot sommarens romantik och glittrande vattens klarheter. Du fanns.

Inatt är det Katten som håller om mig. Vi sover tillsammans med huvudena tätt ihop och drömmer om fjärilar som flyger.




Fri vers av liza
Läst 615 gånger
Publicerad 2005-06-22 12:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och mysigt skrivet, målande.
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

liza