Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titeln här

Själlösheterna
Plattityder
Deras trygga hamnar

Överbryggar
mig


Fotöljens mjuka dynor
Den bekanta värmen underifrån
Ett liv
I ett hem


Och ett utanför
Den jäktande storgatan
Människors vardag
I all hast

Överbryggar
mig







Fri vers av liza
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-05-11 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liza