Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamma självmördare har i alla fall den positiva effekten att de gör det ensamma, istället för att ta någon eller några med sig, som om det vore en bedrift att åtminstone i efterhand skicka sin signal till eftervärlden.


Självmordets paradox - En sorts klåda




Kan de inte bli kända för något
medan de ännu lever och verkar,
om det är så att de ändå får något gjort,
så blir de kanske kända en smula efteråt.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2016-08-23 09:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
om kändskap är parametern utifrån vi värderas
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP