Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det höst


Nu är det den höst
som både starka och svaga
kallar höst
tro inget annat
det är höst
sommaren blir minnen
vintern väntar villigt
våren vinkar långt borta
hösten
nu är den.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-23 10:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nåja, just nu är det högsommarvärme i Gävle.
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP