Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De okända

 

 

De kommer in

som okända

är med ett tag

för att sedan försvinna 

som lika okända

som de kom.

 

Skrivarvänner 

på poeter.se!




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-23 21:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Så ska det vara, inte sant?
2016-08-26

    ej medlem längre
Det har nog de flesta upplevt!
2016-08-24

  Andreas db Gustafsson
Trägen vinner. Plötsligt händer det. Är man bara här tillräckligt länge så måste väl någon stanna?
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP