Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i stillhet

 

Jag letar den platsen
där en himmelsbro till orden
får tankarna att flöda fritt

Jag söker den pennan
där allt jordar sig
i ett rörande penseldrag

Jag väntar ett papper
där sirligheten växer fram
med lysande tecken

Jag längtar en historia
där allt det sköna
visar ett himmelrike

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 949 gånger och applåderad av 31 personer
Utvald text
Publicerad 2016-08-24 00:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Jag tycker om den texten, där sirligheten växer ---
2017-09-09

  Janina Kaminska
Fantastisk vacker poesi...
2016-12-22

  Nils-Robert
Så otroligt vackert skrivet. Vilket poem!
2016-09-06

  H.C.B
fint och vackert. Stillsamt.
2016-09-05

  Iréne S Räisänen VIP
Fint beskrivet hur det det är att vänta på inspiration.
2016-09-05

    ej medlem längre
Tycker jättemycket om denna ... vackert!
2016-09-01

  Linda CH VIP
Vackert om längtan att till att förmedla det sköna!
2016-08-30

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet om sökandet...
2016-08-27

    ej medlem längre
Fint skaldat!
2016-08-24

  Jan Widströmer VIP
Poetens drivkraft att söka en form för det för hen nödvändiga. Här vackert sagt.
2016-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Djupa tankar om att söka efter det ultimata!
2016-08-24

    ej medlem längre
Texten ställer för mig en mycket viktig fråga: Vilken betydelse har upplevelsen av skönhet i evolutionen. Mig veterligen har den frågan inte besvarats. Kan det vara: det vackra skall inte slås sönder, det skall bevaras och blir därför starkt. Motfrågan blir då: Hur kommer det sig att så många kvinnor har upplevt motsatsen.

Men sak Margta: Vackert är vackert och Du tar Dig fram längs den vägen. Fortsätt med det!
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP