Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborgsglädje

OSBORN e' så go' och gla' (Brustna Pingisben)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Respons VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-24 03:39



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
förr
Ada
har gått å
bada.
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP