Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen religion, ingen lag

 

 

En slöja försöker dölja

den svenska kristendomen.

 

En dimma drar fram över landet 

så ingen annan ska se

det kristna korset.

 

Den av staten utnämnde ärkebiskopen 

hjälper uppdragsgivaren

att förpassa den svenska kristna kyrkan

till ett dammigt arkiv.

(skulle inte kyrkan inte skiljas från  ststen?)

 

Den lag som skyddar oss

har sitt ursprung ut Guds tio budord.

 

Men även här har staten

tagit bort grunden för den.

 

Den har blivit de kriminellas lag

där brottsoffer döms

till livstidsstraff.

 

En lag som bygger

på djävulens tio budord.

(om det finns några?)

 

Vart är Sverige på väg?

Ingen religion, kors och eller kyrka!

Ingen lag, domstol eller empati! 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-24 16:38



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Har hört talas om den svenska arvsynden men vet inte vad det innebär men nog behöver det här landet dämpas/sänkas/tunnas ut av vinden?
2016-08-24

    Jag är fan större än Sartre VIP
Vi är på väg mot det som vissa filosofer kallar "naturtillståndet". Och det innebär att ingen lyssnar på någon och om någon yttrar sig ändå blir denne snabbt ihjälslagen.
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP