Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isblåa blickar

Isblåa blickar förförde mig

armerad med blott ett lakan

så fallerade skyddet

inom din sfär där föll jag

bakom mina gråa ögon

där log jag

Isblåa blickar bönföll mig

utan ett ord

med blott en känsla

övergiven rädsla

inom en blick

du är min




Fri vers av Frida Andersson
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-25 11:14



Bookmark and Share


  Alprosen
Jag ryser när jag läser det du skrivit
sinnerik text.
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson