Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det här är bara ord i en text som en reflektion, handlar om det som kan skrämma och förstås av Soigur


Ska man vakna ur nattens djup?

Den finns där verklig upplev
tycktes nu behöva
åter igen att föra oss i styrka
så som visades där den satt
som en viktig del
av dess ansträngning till fred

---
Som hoppet som känts länge
tycktes nu finna en ny väg tills
den skörhet som ock vill visas
behöva leda till sann trygghet
som vi sällan skådat i världen
och den kom till oss i nuet

Precis som klockan när den slår
och sen ses lämna
kommer i det som leder oss här
förstås dilemmat av att vara två
en på höger sida en på vänster
den som är i mitten räknas inte

Människan med två samtida liv
ett inre ett yttre behöva inte
levas ut i detta och därför ledas
står där den trygga starka den
tungt beväpnad med ur-kraft.


Den kom till mig den som såg..

-Det är din väg behöver du gå?





"Ja.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-26 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP