Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor och tårar

Pärlor
och tårar
droppar dagar

som både
sårar
och behagar

ner över 
vårar
sommarhagar

höstar
försvårar
stressar jagar

med kalla
kårar
tyngda lagar

men endast
dårar
småsint klagar

pärlor blir
tårar
ytor flagar 

tårar
blir pärlor
andra dagar

flingor
blir stjärnor
kristaller
som faller
i vishetens
hjärnor

spårar
vinterdagar

mot nya
vårar 
sommarhagar








Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-26 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren