Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Implementera' är ett sådant där ord som väl ändå kommer en smula utifrån. Lagt samman med erfarenheter säger att det kan vara ensamt i toppen. Medan faktum säger att alla och envar upplever ensamheten i att vara sig.


Något litet om intelligens




En sorts vakenhet inför nuet
samtidigt en nakenhet
inför historiens lopp

ett tänkande av ett slag
som kan implementera
vart möjligt sovande jag.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-26 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP