Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abortmotstånd - en riktig gubbsport


Är du man, uttråkad, bakåtsträvare, misogyn och vill göra nåt meningsfullt?
Bli abortmotståndare!




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-26 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP