Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostprov

Ostbricka
med all världens
ostar

att sortera 
och klassificera

i olika
kulturer

men man kan
äta dom också

en jord
med all världens
mänskor

att sortera
och klassificera

i olika
kulturer

men man kan
älska dom också 

inte kan man
äta alla ostar
i världen

skulle man försöka
blev man 
oresonligt fet

inte kan man
älska alla mänskor

skulle man försöka
blev man
oresonligt bitter

betrakta 
ostar
som personligheter

med respekt
för varje egenart

värdera mänskor
som ostar

älska en i 
taget

men ät för Guds skull
inte upp dom




Fri vers av Petter Wingren
Läst 220 gånger
Publicerad 2016-08-27 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren