Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

I strävan efter
det avskalat
enkla

där ord står 
i egen betydelse

kapabla
att axla mening
tillsammans

ska inte småord 
få störa

i sin vägran
att släppa taget

i sin hävdelse
att de gör skillnad

men det största
ordet är "i"





Fri vers av Petter Wingren
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-08-28 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren