Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en privat kommentar på din text Ej salt, men rimmad Haiku


Kritik på en text (1573) kortis




Grym vargavinter mot oss gå
så får vi svårare att nå
varandra i stugorna små
på pass kan vi dock stå
någonstans mellan Hjo o Skå




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2016-08-28 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP