Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker att vederbörande kan dra till skogs eftersom där väntar ivrigt bär och svamp på att bli så årliigen som de ju brukar av just människor med siktet inställt på att så skall ske, även i år.


Något litet om cykklar





När en cykel förirrar sig bör ägaren
av cyklen informeras om att det är
farligt med vägar, för det rapparteras
i nyheterna då och då att just vägar

är farliga. Det är alltså inte som en
annars skulle kunna få för sig att det
är människan eller fordonet som kan
ställa till det. Utan det är vägarna

som är farliga och som ställer till så
mycket e-lände. Ta alltså hästar istället,
apostlahästar duger bra till görandet
och så kan vägarna, som är farliga där

de ligger och stör vanligt folk, få vara
farliga i fred. Svamp och bär, har det
framkommit i ett flertal rapporter och
även avlagda muntliga bevis eller vittnes

mål finns om att de väntar sig en viss
anstormning av människor i markerna.
Särskilt där de växer, även om andra
ställen även de fått påhälsning av ivriga

plockare. Frysdiskar exempelvis brukar
vara hyggligt populära att besöka, viss
torghandel också det. Men annars är
det vanligt att även vederbörande drar

till skogs och där väntar då ivrigt såväl
svampar i och ur jorden på att både växa
upp och hamna i människors händer,
bli luktade på och insamlade även. Bär

en sig bara åt någorlunda så skall även
andra skogens frukter kunna få besök
av till skogs så väl utrustade människor.
Turistnäringen i staden kan i och för sig

verka som sanslös vid ett första, andra
och tredje påseende, men de vilka dra ut
i markerna kan ändå uppleva att friska
tag, friska viljor och en smula luft och

en viss rörelsefrihet är att vänta mellan
träden. De som tar sig ut så vackert där.
Annars kan vädret i och för sig verka en
smula avskräckande ibland. Åska och

blixtar har rapporterats att det kan dyka
upp även dagtid då moln ansamlas till
sådana där så impopulära möten då det
kan som blåsa upp till en riktig storm.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-29 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP