Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under täcket

 

 

samlar drömmar

andas morgon

 

 

in 

 

ut

 

i orden som flyger långt

över blickfångets brinnande ljusrand

 

djupt

 

inuti väntande

så nära den varma huden

 

in i en ny dag

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-30 05:19



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord som smeker....
2016-09-04

    ej medlem längre
En sån underbart vacker dikt!
2016-09-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Mästerligt behärskad, intensiv text som berör djupt !

Bara Beröm!!!!
2016-09-04

  Solstrale VIP
Stroferna lindar om en sinnlig känsla...
2016-08-31

  KYREUS of Sweden
...blicken ljus....
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP