Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eh?


F Ö R S V U N N E N, anmäld saknad
































var tog jag vägen?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 527 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-08-30 17:43



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
och hur kom jag hit? Vilsevandring kan leda rätt till slut.
2016-09-04

  Ingrid Trolle
Men käre vän! Hur
tänkte du nu. Du
finns ju mitt ibland oss.
2016-09-01

    Lena Söderkvist VIP
Nu hittade jag dig! Ha!

2016-08-31

  Respons VIP
Leker du kurragömma med dig själv;)
2016-08-31

  Anya VIP
hahaha Jaa denna kan jag skriva upp på. Bra! Gäller att försöka hitta sig själv. Tycker din och min text på något konstigt vis tar upp samma sak.
2016-08-31

  Gunnar Hilén VIP
Smärtsamt ! Att gå mot döden med den frågan är ännu ensammare...tänker och tycker jag. Många är ivriga att ge råd....för de känner igen sig i ångesten....
2016-08-31

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag tror du har gömt dig i en ny roll bästning profilen av en skådespelare!
2016-08-31

  Mats Edin VIP
Fortsätt leta!
2016-08-31

  walborg
Vilse i pannkakan?
2016-08-31

  Bengt VIP
Du är där du är...
2016-08-30

  Anoo Niskanen VIP
Bra fråga...
2016-08-30

    ej medlem längre
Höj blicken mot stjärnorna ... och navigera mot hemmet.
2016-08-30

  Luciana Pascual
Det enda jag kan säga är att vi är i en labyrint....hoppas det hjälper dig...
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden