Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bär ditt kors såsom Jesus bar sitt!


Undrar vad Abraham skulle säga om sina barn?

 

 

Hur kan det politiskt korrekta Sverige

fördöma en religion 

ja egentligen två!

 

Den kristna och den judiska 

samtidigt som de välkomnar

en annan. 

 

Med öppna armar

och öppna gränser.

 

Men gränsdragningar 

mellan olika tankar och yttringar

där bara deras inte är rasistiska.

 

Det konstiga är att alla tre

de stora religionerna 

har samma Gud!

 

Alla de tre 

utgår ju från samma urfader 

Abraham!

 

Så när det politiskt korrekta Sverige 

godtar det tredje

varför då också inte de andra två?

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-30 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP