Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickor


Försöker fylla sprickorna
som tiden skurit
sprickor djupa
omätbara
genom rummet
försöken är en vilja
att inte förlora
putsad vilja
pekar rakt

_____




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-31 11:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt bra och utelämnande vilket ger det ett sådant patos och livslusta!
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén