Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig dag

Det var en sådan där dag då jag behövde en massa kramar.
Men jag fann inga i min närhet.
Det var en sådan där dag då jag behövde känna min existens bekräftad.
Men det fanns inga runt om.

Egentligen en helt vanlig dag.

Det gick ju då som det gick där jag ignorerad smög mig runt muren, i försök att undvika upptäckt.
Jag nådde mitt gömsle, tog på mig en av de striktare utstyrslarna, klev upp till porten och klappade på.
Den gled upp och jag klev in.

Kände inte igen min röst eller någonting av det jag sa, när jag öppnade munnen.

Egentligen en helt vanlig dag.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-31 12:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En intressant och spännande text!
Får mig att tänka på att vi har olika "ansikten" beroende på situationen vi är i.
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP