Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blästrad

Tiden rusar
mot mig

blästrar
mitt ansikte
rent

skydda
min blick
mot stickande
sekunder

möt
framtiden
med svidande
nakenrygg




Fri vers av Petter Wingren
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-31 21:17



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Originell och stark metafor för Kronostiden. Djupseendet blir viktigt och måste skyddas. Om än till ett högt pris!?
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren