Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäckepilens grenar brister

Knäckepilens grenar brister
lika lätt som unga hjärtan
men att lära sig att leva
fylld av sår från knäckta genar
och med hjärtan som förblöder
hör till livets realiteter

Träden växer sig så höga
bugar djupt mot strömmens vatten
tiden rusar som en vårflod
smärtan domnar, mitt i natten
brustna hjärtan slutar blöda
livets trista verkligheter




Bunden vers (Annat versmått) av Annaemi VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-01 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP