Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"trigger warning"


vegan - fyfan!

jag tror jag har löst en riktigt stor gåta
var vi kom ifrån, låt mig information överlåta
för många tusen år sedan fanns en manlig, äcklig apa
han var kreativ nog och älskade att nyskapa
han träffade ett svin och de började umgås
först skratt och glädje men kreativiteten kunde inte undgås
han satte suggan på tvären och började förföra
på sitt vis, trodde han, och började beröra
pang bom bam, där var en våldtäkt
och så började processen till vår underbara släkt

några månader senare föddes en djävul
med ett svin till mor, apfan till far
fängslar hen sina fäder, och äter sina morer
samt dricker bröstmjölk från en annan art
det ligger i vår natur, säger hen bestämt
och jag är ju en djurvän, säger hen förnämt
det har jag varit sedan första start
bara att jag är lat nog och har pengar att konsumera
och det ligger i vår natur att fängsla och tortera
det ligger i vår natur, vi har alla faktorer
med ett svin till mor, apfan till far
är vi högst upp i kedjan, vi äro så ärofull




Fri vers (Fri form) av krut
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-02 08:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gandhi var rasist och hatade afrikaner.

Nelson Mandela var inte vegan.
2016-09-02

  Staffan Nilsson

Gandhi var vegetarian.
Pingstpastor Helge Fossmo åt kött.

2016-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Gud är min Far.
Gud har skapat människan.
Och Han har givit oss mandat att äta kött.
Vilket jag tänker fortsätta göra.
Vad ni försöker göra är att PRACKA på andra människor era värderingar genom att kalla oss svin med mera.
Det är vidrigt.
Även HITLER var vegetarian.
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

krut
krut