Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September ...

 

 

de varmaste känslorna omringar mig

jag öppnar fönstret

för att sila sanningen mellan rader

det susar behagligt

lyckoland känns här och nu

i mina kupade händer

jag sitter länge kvar tills skymningen kommer

hör hur sommaren sakta dunstar bort

medan drömmen sammanförs




Fri vers av Rise Little One
Läst 357 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-02 14:32



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Du målar upp en vacker bild.
2016-09-07

  Karina"Kia"
Vackert så!
I fönstret insupa september som sensommaren stannar kvar!
2016-09-05

  Fem hjärtan VIP
Så vackert du skriver!
2016-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet om övergången mellan sommar och höst...
2016-09-02

  Quasimodo
Varma höstkänslor som kommer till och håller om!
2016-09-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin harmoni i din vackra poesi!
2016-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar lugn och harmoni!
2016-09-02

    ej medlem längre
Vackra ord från din mjuka poesihand.
2016-09-02

    Dan Myrbeck
Fin skildring!
2016-09-02

    Birgersdotter VIP
Vackert
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One