Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd tråd

Svårt att sy
utan tråd

kärvt att andas
utan syre

trögt att simma
utan vatten

men det är
hart när
omöjligt
att älska
utan kärlek

röd tråd
i tyget

blått
syre
i lungan

svart
vatten
i havet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-02 21:40



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Så sant.
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren