Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 94 "Till tonerna av Cohen"

Han dödade sig själv idag
till tonerna av Cohen

Kärleken måste vara fri
Håller man den för hårt så
vissnar den som en ros i handen

Han vaknade till liv igen idag
till tonerna av Cohen

© Christer Johansson 2016-09-04




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-04 00:11



Bookmark and Share


  Densen VIP
Att vara där, inse och sörja...börja om på nytt!

Både kärlek så som tolkning måste vara fri;)

Gillar den;)
2016-09-04

  i af apa
vissa artister
är Magiker...!

gillar teXten!
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP