Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/washthatvecum....


;;; s m u t s i g a P O E T E R




























dom tvättar sig



- med ord




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 598 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-09-05 12:41



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Orden renar
2017-08-01

  K.S. Sollenhag VIP
Absolut. Bra! Jag varken duschar eller biktar mig längre.
2017-01-27

  Christer Foghagen VIP
Skriver av sig

all smuts...
2016-10-21

  Anoo Niskanen VIP
Sant
2016-10-02

    Lena Söderkvist VIP
Kan vara sant, känns som om politikerna gör det i än högre grad. Beror förstås på vilken betydelse man vill lägga i ordet "tvätta".
2016-09-12

  walborg
Fyndigt!
2016-09-06

  Ingrid Trolle
Som vanligt en
en kyreusskärpa
Mycket bra
2016-09-06

  Anya VIP
Jaa så kanske det är. Ser skrivandet som en terapi... och kanske är vi alla lite smutsiga?
2016-09-05

    ej medlem längre
Tänker här som Ferlin.... att "Gud må förlåta mig somliga rader..." ... och ord.
2016-09-05

    Jag är fan större än Sartre VIP
Coolt formulerat!
2016-09-05

  Per "Läsaren" Sörqvist
. . Ah - tog ett tag att greppa
2016-09-05

    ej medlem längre
Kyreusfyndigt.
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden