Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Informationskrig

Idag har jag lärt mig ett nytt ord
'Informationskrig'
en företeelse i den värld vi lever i
men egentligen inget nytt
ty så har det alltid varit
krigets första offer är sanningen
och det är krig
i mediavärlden

Ni säger att ni skriver
det vi vill läsa
men vi vill ju bara veta
vad som är rätt och sant
vem äger sanningen?

Så du som undrar
läs med ett kritiskt öga
undra varför du tycker som du tycker
fråga alltid Rumpnissefrågorna
"voffo gör dom så där?"

Använd ditt förnuft
det är ditt vapen

Orden är fria
låt dina flyga.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Annaemi VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-06 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP