Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi äger den eviga oron

Vi äger den eviga oron
men livet är menat så
vi har nu men inte alltid
tiden nöter bort det tunna skalet
frön gror i mörkret
men vi älskar ljuset
det finns i våra drömmar
djupt i natten hörs gråt
glömskan är en välsignelse
sedan kommer ännu en dag

En ny tid att leva
men oron finns kvar.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-06 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP