Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfiket, obstruktiv och ärlig

Ärligt talat så tror jag inte.

Men inte på det du tror nu att jag skriver om.

Jag tror inte på det som står på internet, eller annat.

Men i alla fall skall sanningen uppenbaras, står det säkert någonstans
Fast gör det?
Det gör det säkert, fast jag skiter i vad som står skrivet, det kan vilken apa ( ber om ursäkt å "apornas" vägnar, detta är bara en slags karikatyr av icke homo sapiens som inte har med er att göra) som helst skriva, det är bara att trycka på tangenterna.
Och det har många gjort minsann, väldigt väldigt många.

Jag hade själv skrivit det.
Om sanningens uppenbarelse, i min egen uppenbarelsebok eller nyfikenhetsbok eller ..., om jag fick chansen.

Ärligt talat så vet jag inte heller.

Tro, veta och sanning.

Det enda jag kan säga är att dessa begrepp bör man förhålla sig nyfiket, obstruktiv och ärlig till och inför.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-09-07 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP