Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avd 22


L å n a d - t i d





























dom sa



att gammelfarmor



lever på


"lånad tid"






- när skall hon lämna

tillbaka den då´?


frågade IDA, 8 år




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 470 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-07 10:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Tur att det var ett barn som sade det, tänker jag spontant. Vi slänger vi oss med många tvivelaktiga uttryck!
2016-09-12

  Yrre VIP
småsött och hjärteknipande sant, ja, hur ska man det????
2016-09-08

    ej medlem längre
underbar sak det här...barnet avväpnar vuxna dumheter...vilken pärla!
2016-09-08

  walborg
Man kan undra över uttrycket och i vems ögon är en annans liv lånad tid?!
2016-09-07

    ej medlem längre
Skriver under på ~Molnspanare~...
2016-09-07

    ej medlem längre
Väldigt tänkvärt och klok text
Mvh annokas
2016-09-07

  Ingrid Trolle
Ibland grips jag av
tanken att vi alla lever
på lånad tid.
Det är svårt för barn att
förstå alla vuxnas underliga
talesätt. Tids nog måste de
bli varse.
2016-09-07

  Öknens Ros VIP
Barn är som läskpapper, suger åt sig allt. Därav kommer underfundiga frågor och kommentarer.
2016-09-07

    ej medlem längre
Tänk vilket arbete som väntar alla barn... att lära sig att talesätt inte är bokstavliga.
Spetsa öronen... hals över huvudet... mm. Men lite charmigt är det. Och man kan undra hur de uppkommit?
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden